• 20.09.2024 14:30

«Ви також повинні розуміти…». Ярмоленко пояснив фіаско з Албанією

Капітан збірної України прокоментував останню поразку.

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко перед матчем Ліги націй з Чехією прокоментував поразку у попередньому матчі проти Албанії (1:2):

Звичайно, після матчу з Румунією кожен з гравців, який був у розташуванні національної збірної, зробив висновки. Думаю, це показала наша наступна гра проти збірної Словаччини. Те, що ми програли попередній матч (з Албанією – прим.) не потрібно розцінювати так, наче ми виходимо на поле і не хочемо досягти хорошого результату. Хлопці також переживають. Всі розуміють, куди вони приїжджають, що ми представляємо країну, у якій йде війна.

Я в першу чергу приходжу на цю пресконференцію, щоб також захистити хлопців. Не треба на всіх них накидатися. Ми приїжджаємо і хочемо показувати якнайкращий футбол. Але ви також повинні розуміти, що вже всі збірні навчились грати у футбол. Вже немає легких ігор. Та збірна Албанії, яка була 5 років тому – це вже зовсім інша команда. Вони показали це своєю грою на Євро, показали нашою грою. Тому я вважаю, що всі віддали максимум сил, але це футбол. Потрібно з таких матчів робити висновки та рухатись далі. З приводу того, що я можу дати молодим – звичайно, це досвід. Якщо молодий гравець хоче щось у мене запитати – я завжди відкрити, завжди готовий допомогти, – сказав Ярмоленко.

Матч Чехія – Україна відбудеться 10-го вересня. Початок о 21:45.

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*