• 21.09.2024 08:17

Дружина Смалійчука – новий агент Циганкова?

Український вінґер отримав нового агента.

Нещодавно повідомлялося, що український вінґер каталонської «Жирони» Віктор Циганков змінив власного агента – з Пере Ґвардіоли на Олега Смалійчука. Журналіст Михайло Співаковський розповів, що насправді сам Смалійчук і сприяв трансферу Віктора до каталонського клубу взимку 2023-го:

Це не може означати, що він піде з «Жирони». Наскільки я знаю, Смалійчук йому допомагав і опинитися в Жироні, а Пере не може бути агентом офіційно. ФІФА навряд чи йому це дозволить, враховуючи, що він є одним зі співвласників «Жирони», – зазначив Співаковський.

Також журналіст озвучив ім’я справжнього агента Циганкова.

Якщо ми подивимося на «Transfermarkt», то побачимо, що офіційний агент Циганкова – це агентська компанія «Futuro Global» і конкретно представник цієї компанії Олена Мисків. Це дружина Смалійчука. Попри те, що в цій компанії лише один агент, я знаю, що пані Олена має відношення й до інших трансферів українців. Її можна було побачити на презентації Андрія Луніна, вона мала відношення до трансферів Мар’яна Шведа, Ореста Лебеденка, Василя Кравця, Олексія Хахльова, Владислава Островського, – додав Співаковський.

Нагадаємо, що Циганков минулого сезону провів 34 матчі за «Жирону», в яких забив 8 голів та оформив 7 результативних передач.

0
Один коментар до “Дружина Смалійчука – новий агент Циганкова?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*