• 08.09.2024 02:58

Маркевич назвав команду, яка має зайняти місце «Дніпра-1» в УПЛ

Мирон Богданович озвучив свій варіант.

Колишній головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич назвав команду, яка має зайняти місце «Дніпра-1» у наступному розіграші української прем’єр-ліги:

По ідеї замінити дніпровців за спортивним принципом повинен «Минай», хоча у клуба є багато проблем – зокрема, із освітленням на власному стадіоні. Наскільки відомо, у разі продовження прописки в УПЛ закарпатська команда планує проводити домашні матчі у Львові. Та я переконаний, що «минайцям» потрібно грати вдома, на Закарпатті. Адже є ще ужгородський стадіон «Авангард».

Я якось побував у Минаї, коли закарпатці приймали вдома «Металіст 1925» – і був дуже вражений енергетикою, яку створювали глядачі на трибунах. Вболівальники дуже багато зробили для того, щоб «Минай» той матч виграв. Такої підтримки «минайські» футболісти більше ніде не дістануть. А це дуже важливо. Після впевненого виступу «Миная» у весняній частині минулого сезону його футболістів розібрали інші клуби – і де тепер брати нових? Втім, можливо Желько Любеновіч знову щось придумає. Адже можна сказати, що він з нічого зробив команду – і вона майже врятувалась від «вильоту». Їй не вистачило якоїсь дещиці.

 «Минай» зразка весняного відрізку сезону-2023/24 – це виключно команда тренера. Ігри це показали. Любеновіч зробив диво, втіливши у життя майже неможливе. Думаю, що і у новому сезоні так само буде. З Любеновіча буде хороший тренер. Я йому бажаю успіху. У «Миная» є й хороший президент, який стільки років утримує цей клуб, – сказав Маркевич.

Раніше своєю думкою з цього приводу також поділився Віталій Кварцяний.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*