• 19.09.2024 04:13

«Дуже високомірна людина». Ексгравець «Карпат» розкритикував Маркевича

Ексфутболіст львівської команди висловився про виступи у її складі.

Тепер вже колишній півзахисник «Карпат» Єгор Демченко у інтерв’ю «Камон, плей!» розповів про свій період у львівській команді та різко розкритикував експомічника головного тренера команди Остапа Маркевича:

Задача була стати чемпіонами, ми з нею не впорались, хоча в цілому у класі підвищились, тому можна сказати що сезон був непоганий для команди. Ми втратили 8 очок відриву, не тільки в двох матчах з «Інгульцем», але це багато що вирішило. Однак моя особиста думка – за грою «Інгулець» був кращий за нас! Ну зараз такий час, що вже майже всі команди намагаються грати в комбінаційний футбол, грати через пас, звичайно що гроші багато що вирішують, але не все.

Робота під керівництвом Мирона Маркевича? Ну якщо чесно, то очікування в мене були інші, відношення до футболістів було не на найвищому рівні, і від Остапа Мироновича також. В Остапа Маркевича було дуже багато повноважень, поваги до гравців в нього майже не було, це дуже високомірна людина, яка чує тільки себе і все.

Ну звичайно я міг зіграти і краще, але коли виходив віддавався на всі 100%. Десь забив, десь віддав передачу, десь пенальті заробив, а мені просто не давали шансу. Одного разу, весною вийшов у старті, коли перемогли «Полтаву» з рахунком 1-0, непогано зіграв, навіть Мирон Маркевич наголосив на цьому в інтерв’ю, однак наступну гру знову на заміні. І так було багато разів, бо мене весь тиждень могли награвати у складі, а в день гри змінювали рішення. Може я фізично десь не на високому рівні був готовий, але свої 60-70 хвилин я міг нормально витримати.

На мене не розраховують в «Карпатах»? Так, це правда. Мені навіть не дозволяли тренуватись в загальній групі, я працював окремо від команди. І не розумію чим я заслужив ставлення відношення до себе! Зараз працюю індивідуально, займаюсь пошуком команди, – сказав Демченко.

Нагадаємо, що Єгор покинув «зелено-білих» після завершення сезону.

0
Один коментар до “«Дуже високомірна людина». Ексгравець «Карпат» розкритикував Маркевича”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*