• 08.09.2024 03:54

«Нива» Тернопіль знайшла фарм-клуб на Львівщині?

14 Лип 2024, 11:57 ,

Команди з Тернополя та Самбора розпочали співпрацю.

Днями у Самборі на стадіоні імені Лева Броварського відбувся контрольний матч між аматорським «Самбором» та «Нивою-2» (Тернопіль), котра розпочне новий сезону в другій лізі (хоча офіційно про це клуб чомусь не поспішає оголошувати).

Сама гра завершилася перемогою тернопільської команди з рахунком 2:0. Щоправда, більше уваги було до прес-конференції за участю неофіційного власника «Ниви» Романа Михайліва (про його прихід до клубу також чомусь вже кілька місяців не оголошують) та міського голови Самбора Юрія Гамара. Мер зробив цікаву заяву, що «самбірчани гратимуть у другій футбольній лізі України».

Гамар відзначив також, що завершились переговори із Романом Михайлівим щодо співробітництва між клубами:

Домовились про співпрацю ФК «Самбір» та ФК «Нива» (Тернопіль). Переконаний, що такий формат участі у чемпіонаті України дасть новий етап розвитку футболу в Самборі, – сказав Гамар.

Після таких заяв можна зробити висновок, що «Самбір» стане своєрідним фарм-клубом для «Ниви». Мабуть, найкращі гравці вищезгаданої аматорської команди з Львівщини переїздитимуть до Тернополя та гратимуть за «Ниву-2» у комбінованому колективі з вихованцями ДЮСШ «Львів», якою теж володіє Михайлів. Зазначимо, що поки це лише логічне припущення…

Крім того, подейкують, що «Нива-2» проводитиме свої домашні поєдинки саме в Самборі на стадіоні імені Лева Броварського.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*