• 20.09.2024 01:12

Плачевна ситуація у «Дніпрі-1»: винні – Русол та Фрідман?

Один з керівників клубу назвав винних у плачевній ситуації.

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза розкрив останні подробиці зі стану клубу, розповівши про можливість порятунку клубу та кепські фінансові справи.

Він висловився щодо складної ситуації, звинувативши у проблемах виконавчого та комерційного директора дніпровців Андрія Русола та В’ячеслава Фрідмана відповідно:

Є новий інвестор, який ставить за умову, аби мої партнери, які довели клуб до цугундера, вийшли з проєкту. Йдеться про Русола та Фрідмана. Вони мають піти з клубу, аби він і далі жив. На жаль, вони нічого не роблять для цього. Бухгалтерія така, що страшно дивитися, – сказав Береза.

Функціонер зізнався, що до останнього Русол його переконував у тому, що не збирається переходити на роботу в львівські «Карпати»:

До 2022-го року ми мали низку інвесторів, а після того, як відійшли від справ клубу і пійшли на війну, на жаль, не все добре. Жили не по грошах. Русол офіційно мій партнер, нічого не змінилося. Як сприйняв його відхід у Карпати? Матюкатися можна? Я а*уїв. Перепитував у нього, чи це правда, але чув відповідь: «Ні». Така сама історія, як з Йовічевічем», – додав він.

Також Береза розповів про ситуацію з боргами та збитками клубу за останні два роки:

Перед останньою грою з Чорноморцем (2:0) Фрідман запевняв, що все нормально, але частину гравців доведеться продати. Але зараз, коли я отримав справжні цифри, то я шокований. Так, це збитки, не скажу точно скільки, але мільйони. Чи віддаватиме клуб борги? Я буду це робити. У мене немає вибору, – виловився функціонер.

Новими інвесторами «Дніпра-1» можуть стати українські емігранти, однак для цього потрібен відхід з клубу і Фрідмана, і Русола:

Можливі інвестори це українці, які живуть за кордоном. Чи великі гроші вони готові інвестувати? Я ще не знаю, як розберуся з Фрідманом, Русолом та ситуацією. Тепер треба підіймати та викривати все. Те, що я вже зараз побачив, то я офігів, – сказав Береза.

Крім того, Береза відповів на питання, чи братиме все-таки «Дніпро-1» участь у наступному розіграші УПЛ:

Я ще чекаю до опівночі та маю надію, що пани Фрідман та Русол зв’яжуться з юристами та нададуть інформацію. Ми з Максимом можемо переоформити все. Заради порятунку клубу ми готові вийти з нього, – підсумував почесний президент дніпровського клубу.

Раніше була інформація, що «Дніпро-1» з високою ймовірністю припинить існування.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*