• 04.07.2024 20:50

«Гра далеко не ідеальна». Фещук знайшов негатив у перемозі України

Відомий у минулому нападник не поспішає розхвалювати збірну.

Колишній нападник «Карпат», «Таврії» та інших команд Максим Фещук прокоментував для «Tribuna.com» перемогу України над Словаччиною (2:1) у 2-му турі Євро-2024:

Переможців не судять. Вітаю нашу державу, збірну з перемогою. Але гра далеко не ідеальна. Є куди прагнути. Чесно кажучи, ще є дуже великий потенціал, є, над чим попрацювати. Для тренера та хлопців дуже класно, коли буде відбуватися розбір власної гри, враховуючи переможний результат. А розбрати є що. Є дуже багато, над чим працювати, що поправляти

Коли я попередній раз говорив з вами, то вказував на відсутність Бражка. Сьогодні він був у стартовому складі. Прогнозував зміну у воротах. Як на мене, все одно не вистачало Циганкова. Є, що поправляти, командні дії. Непереконливо виглядає збірна, хоча очікував і прогнозував, що вони сьогодні переможуть.

Побачив перший тайм – були сумніви, справді трохи засумнівався. Але чекав швидкий гол у другому таймі, він відбувся. Майстерно забив Шапаренко. Зінченко віддав майстерно під себе йому. Дуже класний вийшов гол, другий гол теж вийшов класним. Але сама гра – треба її ще поправляти, щоб сподіватися на позитивний результат з бельгійцями., – сказав Фещук.

Раніше перемогу над словаками прокоментував головний тренер «синьо-жовтих» Сергій Ребров.

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*