• 08.09.2024 04:26

Закарпатсько-тернопільська команда у першій лізі

21 Чер 2024, 12:44 ,

У першій лізі з’явиться нова об’єднана команда.

Як повідомляє «Перший онлайн», одна з найсильніших аматорських футбольний команд України, півфіналіст аматорського чемпіонату України – колектив «Подоляни» з Тернополя, за інформацією з достовірних джерел, об’єднується з «Хустом» (Закарпатська область) і гратиме у сезоні-2024/25 у першій лізі під назвою «Хуст-Подоляни».

Саме цим можна пояснити той факт, що «Подоляни» розпочали атестацію, щоби отримати статус професійного клубу, однак на певному етапі призупинив цей процес.

Нагадаємо, «Хуст» за підсумками сезону-2023/24 у перехідних матчах поступився «Звягелю» (Житомирська область) – 1:1 і 0:1 та за спортивним принципом мав покинути першу лігу чемпіонату України. Однак, через те, що команда «Дружба» (Мирівка, Київська область), яка виграла другу лігу і мала підвищитися в класі, відмовилася від цього права (більше того, взагалі у сезоні-2024/25 не виступатиме серед професіоналів), її місце у першій лізі зайняв саме «Хуст».

Натомість «Подоляни» ще продовжують виступати у сезоні-2023/24 в аматорському чемпіонаті України. У суботу, 22 -гочервня, у Тернополі в них запланований матч-відповідь проти команди «Пробій» (Городенка, Івано-Франківська область). Результат першого матчу у Городенці – 0:0.

За інформацією джерела, гратиме об’єднана команда у Тернополі на стадіоні імені Роман Шухевича. 

0
Один коментар до “Закарпатсько-тернопільська команда у першій лізі”
  1. Тернопільський стадіон- повинен допомогти Подолянам.

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*