• 29.09.2024 01:47

«Мій президенте». Козловський емоційно привітав власницю «Руху»

Засновник клубу присвятив пост президенту клубу.

Неофіційний президент «Руху» Григорій Козловський у своєму фейбуці привітав офіційного президента львівського клубу, свою дружину Юлію Думанську з днем народження.

Мій президенте! Моє любе левенятко, вітаю тебе з днем народження! Іще один рік прожитий з людиною, яку безмежно кохаєш! Як же швидко летить час, а так хочеться його зупинити та насолодитись твоєю любовʼю! Будь здоровенька та хай Боженька подарує тобі багато-багато років, бо твоя любов ще має зігрівати наших діток, родичів і багато-багато людей.

А ще ти маєш заспівати свою пісню, яку ми записували у перші місяці війни «День, коли закінчиться війна», а ще ми маємо зробити те, про що ми мріємо удвох, але про це ми розкажемо пізніше, а ще, птась, ми маємо привезти кубок до Львова, бо наші «рухівці» – найкращі, і тоді ми з тобою по-справжньому заплачемо удвох, заплачемо від радості, від того, що Боженька нам дала силу, віру та любов, про яку ми з тобою мріяли! З Днем народження, мій любий президенте, моє кохане левенятко!, – написав Козловський.

0
Один коментар до “«Мій президенте». Козловський емоційно привітав власницю «Руху»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*