• 20.09.2024 02:48

«Карпати» висмоктують із пальця»: у Львові визнали величезні проблеми

12 Чер 2024, 20:47

Львівський клуб виступив з емоційною заявою.

«Карпати» опублікували заяву, яка стосується інформації про клуб у ЗМІ.

У зв’язку з виходом ФК «Карпати» за результатами сезону 2023/2024 в українську прем’єр-лігу у вболівальників значно зріс інтерес до клубу. Ми розуміємо, що від нас вже зараз очікують новин про заплановані трансфери футболістів, можливе посилення тренерських штабів команд чи зміни в керівництві. Менеджмент клубу працює над посиленням команди і будь-яка інформація про укладені чи припинені контракти, інші важливі новини неодмінно будуть оперативно висвітлюватись на офіційних ресурсах клубу.

Між тим, в окремих виданнях, які намагаються спеціалізуватися на футбольній тематиці, останнім часом масовано почала з’являтись інформація про клуб, яка базується на чутках та домислах – про трансфери з невідомими нам футболістами, взяті зі стелі суми контрактів чи зобов’язань, неймовірні зміни в тренерських штабах команд. Недостовірна або перекручена інформація, вигадані факти та інші далекі від журналістських стандартів і розраховані на неосвіченого читача публікації подаються в якості «шокуючої інформації» від «перевірених інсайдерів».

Здогадуємось, що внаслідок недоступності рівня професійної журналістики, потік висмоктаних з пальця сенсацій залишається чи не єдиним способом підняття читацького інтересу до цих видань. А регулярність появи таких публікацій саме щодо нашого клубу навіть наводить на думку про якийсь інтерес в цьому третіх осіб.

ФК «Карпати» не вважає за потрібне коментувати відверті фейки чи маніпуляції фактами подібних видань. Вболівальникам клубу своєю чергою радимо більш критично ставитись до інформаційного сміття, навіть якщо його видають «з ймовірністю 80%, – говориться у заяві.

Раніше журналіст Ігор Бурбас повідомляв, що головний тренер Мирон Маркевич може залишити «Карпати», а Владислав Лупашко – головний кандидат на його заміну. Після цього Бурбас зазначав, що Маркевич залишиться у команді, а Лупашко очолить «Карпати» U-19. Також він писав, що виконавчий директор «Дніпра-1» Андрій Русол з 1 липня розпочне роботу в «Карпатах» на посаді генерального директора.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*