• 08.09.2024 04:09

«Жодного разу не пожалкував». Ексзахисник «Карпат» – про трансфер до росії

Ексфутболіст львівської команди вважає, що вчинив тоді правильно.

Колишній захисник «Карпат» Неманья Тубіч в інтерв’ю рашистським медіа пригадав свій перехід з львівського клубу до «Краснодара» ще далекого 2011-го року.

Ми були на зборах у Туреччині, де були присутні скаути «Краснодара». Я знав, що вони мають певний інтерес до мене, вони дивилися за нашими іграми, але не думав, що мені запропонують контракт, тому що залишалося буквально три-чотири дні до кінця трансферного вікна. Мені зателефонував агент і сказав: «Неманья, є пропозиція з Росії», – сказав Тубіч.

Ексборонець «зелено-білих» розповів, як він відреагував на такий варіант:

З великою цікавістю, бо «Краснодар» лише вийшов із ФНЛ до РПЛ із п’ятого місця, їм терміново потрібні були футболісти, тому все сталося дуже стрімко. Мені одразу пояснили, що будується топ-проєкт із великими амбіціями. Для мене це був крок уперед, бо розумів, що російський чемпіонат сильніший за український. Жодного разу не пошкодував про вибір, – додав сербський гравець.

Неманья зізнався, що мав варіанти з іншими чемпіонатами, але не зміг відмовитися від рублів:

Звичайно, це була хороша пропозиція, я не міг відмовитись. При цьому я мав варіанти перейти в «Копенґаґен» чи «Норшеланд», також цікавилися мною в Бельгії, але «Краснодар» виявився найкращим варіантом. І справа не лише у фінансах. Мене вразив проект, клуб очолював серб Славолюб Муслін та у складі грали мої співвітчизники, – підсумував Тубіч.

Нагадаємо, що Тубіч виступав за «Карпати» з 2009-го до 2010-го року, граючи при цьому з командою у Лізі Європи. Неманья провів за «зелено-білих» 50 матчів, у яких відзначився 1-м забитим голом.

0
Один коментар до “«Жодного разу не пожалкував». Ексзахисник «Карпат» – про трансфер до росії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*