• 20.09.2024 04:09

Трансфер Краснопіра в «Рух»: кияни заперечують

6 Чер 2024, 15:21 , ,

У київському клубі закликали не поспішати з висновками.

За інформацією телеграм-каналу «ТаТоТаке», «Рух» придбав найкращого бомбардира «Оболоні», нападника молодіжної збірної України Ігоря Краснопіра. Сайт «Український футбол» зателефонував директору «пивоварів» Олександру Різниченку, щоб дізнатись офіційну позицію клубу.

Відповідь функціонера була такою:

Наразі  ця інформація не відповідає дійсності. Я вам заявляю про це офіційно. Ніяких рухів по трансферу Краснопіра не було. Станом на зараз Краснопір перебуває на контракті в «Оболоні», його документи тут. Зараз він поїхав на збір із олімпійською збірною. На мене ніхто не виходив і такої інформації у мене не має. Я сьогодні зустрічався із президентом «Оболоні» і він також мені нічого з цього приводу не сказав. Думаю, якби була пропозиція, то він би мені сказав, – сказав Різниченко.

Також Різниченко розповів, чи відповістить київський клуб Краснопіра у разі надходження пропозиції:

По-перше, ми повинні запитати думку самого футболіста. По-друге, рішення прийматиме керівництво. В «Оболоні» футболісти не раби. Якщо комусь некомфортно, він хоче або не хоче грати у іншому місці, то будемо розмовляти. Поки з Краснопіром на цю тему ми не спілкувалися. Взимку перед «Оболонню» стояла задача – залишитися в УПЛ. Можливо, на вищому рівні розмови якісь і були, але наш президент категорично тоді заявив, що Краснопір залишається в клубі, – додав функціонер.

Свою реакцію на чутки Різниченко підсумував такими словами:

Це наш авторитет, тому красти футболістів в нас ніхто не буде. У Краснопіра ще рік контракту з «Оболонню». Якщо надійде пропозиція, то керівництво її розгляне і прийме рішення. Я не можу виключати спілкування між собою президентів клубів, але наразі ніхто ніяких рухів щодо трансферу Краснопіра не робив. Тому мені було дивно почути цю інформацію. Зараз Краснопір – гравець «Оболоні»! – сказав директор.

0
Один коментар до “Трансфер Краснопіра в «Рух»: кияни заперечують”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*