• 20.09.2024 05:41

Кого очолить Лупашко? «Карпати» – треті у черзі

37-річний фахівець має низку пропозицій.

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк розповів «Українському футболу» про деталі розірвання контракту з головним тренером Владиславом Лупашком та майбутнє молодого спеціаліста:

Я особисто бачу, що мозком Лупашком просто переріс «Інгулець». У майбутньому ви зрозумієте, наскільки це унікальний тренер. Коли офіційно на Інгулець прийшли пропозиції від 4-х клубів УПЛ та двох закордонних клубів, зрозумів, що не буду тримати молодого тренера, як і молодого футболіста, якщо побачу у ньому подальший розвиток. Тому ми разом поговорили, що без будь-яких грошей я його відпускаю.  Куди він піде? Не знаю, рішення він ще не ухвалив.

Компенсації «Інгулець» не отримає. Буду дуже задоволений, якщо у нього вийде на вищому рівні та буду пишатися, що колись Влад очолював «Інгулець». Хочу подякувати йому за цей незабутній сезон, за ті емоції, що Лупашко нам усім подарував. Не хочу ні грошей, нічого, хочу просто дати йому можливість зробити своє майбутнє.  Скажу вам більше. Ми з Лупашком нещодавно перепідписали на контракт на 3 роки, але зараз його розриваємо та відпускаємо Владислава, – сказав Поворознюк.

Крім того, власник «Інгульця» розповів, де продовжить кар’єру тренер. За його словами, «Карпати», куди активно сватали Лупашка, є лише 3-ми в черзі за наставником. Основний варіант для коуча – закордонний клуб:

Відпускаю Лупашка в «Карпати»? Ні, це поки що не «Карпати». Вони лише 3-ті у черзі за цим тренером. 1-им іде закордонний клуб, там і умови кращі, але обирати Лупашку. Ми спілкуємось постійно, але особисто я йому нічого не радив. Сказав, що все, що від мене залежить – я зробив, далі – вибір за ним. Казали, мовляв: «Поворознюк не відпустить», а я відпустив і документи вже у нього сьогодні на руках будуть, – додав Поворознюк.

Нагадаємо, що «Інгулець» оголосив про відхід Лупашка вчора ввечері.

0
Один коментар до “Кого очолить Лупашко? «Карпати» – треті у черзі”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*