• 16.09.2024 21:58

Революція в «Карпатах»: Маркевич погрожує піти, Лупашко – на 80% новий тренер

«Зелено-білі» можуть вдатися до кардинальних змін.

Журналіст Ігор Бурбас розповів шокуючу інформацію щодо «Карпат». За його даними, у львівському клубі зараз дуже напружена атмосфера, а головний тренер команди Мирон Маркевич вже найближчим часом може покинути свою посаду:

Ні для кого не секрет, що зараз в клубі є велика конфронтація в клубі: з одного боку між тренерським штабом в особі Мирона Маркевича та з іншого боку шеф-скаутом клубу Глібом Корнієнком. Страждає тільки клуб і його трансферна політика, адже від зими не можуть нікого придбати. Вони блокують трансфери один одного. Зараз ситуація вже настільки напружена і досягає свого апогею, що, за моєю інформацією, Мирон Маркевич ледь не ставить ультиматум. Президент попросив його відпочити і піти у відпустку, а до 9-го числа Маркевич поставив умову, що він чітко має розуміти, чи будуть трансфери в клуб, – сказав Бурбас.

За даними джерела, Мирон Богданович має намір підписати двох іноземних футболістів – іспанця та північномакедонця. Якщо ж їм придбати не вийде, то Маркевич цілком може залишити «зелено-білих»:

Зараз Маркевич ставить питання ребром про придбання двох футболістів. За моєю інформацією, це два хавбеки. Один з них – це Пабло Альварес з «Черно Море», 27-річний іспанець. Другий футболіст – це 24-річний македонець Атанасов, там ціна близько 1 млн євро. Він з «Краковії», його якраз в «Карпати» пропонує агенція Романа Зозулі та Євгена Коноплянки. Поки ці трансфери блокуються. Якщо вони до 9-го числа не будуть здійснені, то, я так розумію, Мирон Маркевич буде ставити питання про свій відхід з клубу. Те, чого в принципі зараз чекає Глід Корнієнко та агенція «PASS», яка зараз за ним стоїть, – додав журналіст.

Зазначається, що в «Карпатах» вже тримають у голові варіант зі запрошенням нового наставника. Головний кандидат – Владислав Лупашко з «Інгульця», переїзд якого до Львова оцінюють з ймовірністю у 80%:

Максимум тиждень, і ця ситуація має вирішитися. Зараз, я так розумію, стоїть питання тренерства Мирона Маркевича у «Карпатах». Оскільки ця агенція «PASS» настільки увійшла в довіру президенту клубу Володимиру Матківському, що вони зараз вже пропонують альтернативу Маркевичу, я навіть знаю кого. Цілком можливо, що за тиждень Мирон Богданович Маркевич не буде тренером «Карпат». Відкрию вам секрет, хто може бути. Владислав Лупашко з «Інгульця» – кандидат №1.

Я просто розумію, що Лупашко – не єдиний кандидат. Він головний, але там буде 3-4 кандидатури.  З тих, що я чув, буде озвучений президенту Унаї Мельґоса, тренер молодіжної збірної України, так само з «PASS». Але він не захоче поєднувати, чи УАФ його не відпустить. Я думаю, що кандидат №1 – Лупашко. За нього готові «Інгульцю» віддати компенсацію. Я оцінюю, що це дуже високі шанси. Напевно, 80%, що Лупашко скоро буде головним тренером «Карпат». Побачимо, – підсумував Бурбас.

Раніше стало відомо, що тренерський штаб «Карпат» залишив Остап Маркевич, який був помічником свого батька.

0
Один коментар до “Революція в «Карпатах»: Маркевич погрожує піти, Лупашко – на 80% новий тренер”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*