• 20.09.2024 02:54

«Далі у мене своя дорога». Маркевич – про виїзд з України та «Карпати»

Тренерський штаб львів’ян втратив спеціаліста.

Помічник головного тренера «Карпат» Остап Маркевич підтвердив інформацію, що він виїхав з України. При цьому він зазначив, що зробив це у законний спосіб і найближчим часом планує повернутися:

Мене не було на грі з «Лівим Берегом» та «Інгульцем». На цей момент перебуваю в Іспанії, тому що мені потрібно вирішити питання з іспанською резиденцією, яку я продовжую. Для отримання документів необхідна моя фізична присутність. З 2015-го року я і моя сім’я живемо в Іспанії, мій син вчиться в іспанській школі, та й взагалі багато юридичних аспектів вимагає моєї присутності тут. Я вже не раз виїжджав і повертався в Україну у встановлений законодавчому порядку спосіб. Найближчим часом планую повернення в Україну, – сказав Маркевич.

Крім того, Маркевич-молодший підтвердив, що більше не працюватиме у тренерському штабі «зелено-білих». Він не виключає, що може залишитися в структурі клубу, але пріоритет для нього – кар’єра головного тренера:

З нового сезону мене вже не буде в тренерському штабі «Карпат». Хоча, можливо, залишусь у структурі клубу. Чому? На прохання батька допомогти йому в «Карпатах» в мене не було шансів відмовитись. Ми виконали завдання – Карпати вийшли в УПЛ. Я допоміг батьку і своєму рідному клубу, а далі в мене своя дорога. Хотів би продовжити свою власну кар’єру головного тренера. Я спілкуюсь з українськими та закордонними клубами. Батько залишиться у «Карпатах». Хто займе моє місце? Думаю, залишаться ті тренери, які є в клубі. У структурі Карпат вистачає кваліфікованих спеціалістів, – додав Остап Миронович.

Раніше стало відомо, що «Карпати» можуть розірвати з Маркевичем-молодшим контракт.

0
Один коментар до “«Далі у мене своя дорога». Маркевич – про виїзд з України та «Карпати»”
  1. Це називається так: люблю Україну,але з Іспанії!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*