• 19.09.2024 19:07

Майбутнє «Металіста 1925» після вильоту: президент клубу зробив заяву

28 Тра 2024, 17:30 ,

Харківський клуб збирається продовжити своє функціонування.

Президент «Металіста 1925» Володимир Носов підбив підсумки сезону-2023/24, за результатами якого команда вилетіла до першої ліги:

Зараз ми з вами переживаємо складний, але водночас дуже важливий момент в історії «Металіста 1925». На жаль, результати сезону змусили нас покинути УПЛ і перейти до першої ліги. Цей результат нас не задовольняє, але є цілком об’єктивним і зрозумілим, адже наша команда не встигла реалізувати всі задумані плани. Результат на полі відповідає нашій поточній позиції.

У нас попереду багато роботи. Ми повинні проаналізувати помилки сезону та виправити недоліки. Хочу наголосити, що як інвестор та президент, я продовжую підтримувати клуб. Перехід у першу лігу жодним чином не вплине на фінансування та підтримку. Навпаки, ми з командою зробимо все, аби харківський футбол продовжував розвиватися.

Нашим основним завданням на наступний сезон буде посилення і повернення до УПЛ. Ми плануємо покращити футбольну складову, додати професіоналізму, добудувати операційні процеси та оновити структуру, вирішити питання, пов’язані з інфраструктурою, щоб повернутися до прем’єр-Ліги сильнішими, стійкішими і кращими.

Ми приділимо особливу увагу роботі з трансферами, підсиленню скаутингу та розвитку молодих талантів. У нас є цей рік, і ми маємо намір використати його максимально продуктивно. Дякуємо всім за підтримку та віру в «Металіст 1925», особливо нашим харківським вболівальникам. Ми впевнені, що разом із вами ми повернемося до прем’єр-Ліги ще сильнішими, – сказав Носов.

Нагадаємо, що за підсумками сезону харківська команда зайняла останнє 16-те місце.

0
Один коментар до “Майбутнє «Металіста 1925» після вильоту: президент клубу зробив заяву”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*