• 16.09.2024 22:04

«Карпатівець» та компанія – проти збірної України

Суперник нашої національної команди назвав склад.

Головний тренер збірної Молдови Сєрґєй Клещенко оголосив розширений список гравців, викликаних на червневі товариські матчі, зокрема і з Україною.

У списку 25 гравців, і лише 4 з них – з внутрішнього чемпіонату. Вперше за багато років серед викликаних жодного гравця тираспольського «Шеріфа», натомість 3 представника новоспеченого чемпіона країни – «Петрокуба».

Всі інші збірники – легіонери, представники клубів різного рівня з чемпіонатів Румунії, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Греції, Італії, Хорватії, Нідерландів, Швейцарі, Франції та Литви. Не обійшлося й без представників клубів країни-агресора. Проти України можуть зіграти Олєґ Рябчук з московського  «Спартака» та Нікіта Моцпан з воронезького «Факєла».

Українських вболівальників найбільше цікавить присутність у команді Владіслава Бабоґла з львівських «Карпат». Нагадаємо, Владислав народився у Молдові, однак у віці 4-х років переїхав в Україну. Виступав за збірні України U-17 та U-21. У березні 2023-го року отримав виклик до національної збірної Молдови, за яку дебютував 17-го червня цього ж року у виїзному матчі проти Албанії.

Збірна України проведе спаринг з Молдовою в рамках підготовки до Євро-2024. Матч відбудеться 11-го червня в Кишиневі.

0
Один коментар до “«Карпатівець» та компанія – проти збірної України”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*