• 27.07.2024 03:30

Мінімальна поразка «Жирони»: Довбик та Циганков без голів

Найбільш українська команда Ла Ліґи поступилася в рідних стінах.

У матчі чергового туру чемпіонату Іспанії «Жирона» приймала «Вільяреал». Українські футболісти каталонської команди – форвард Артем Довбик та вінґер Віктор Циганков – розпочали гру з перших хвилин.

Упродовж більшої частини 1-го тайму підопічні Мічела домінували. При цьому, попри ігрову перевагу, відзначитися до перерви господарям не вдалося. Футболісти «жовтої субмарини», граючи 2-им номером, також завершили стартову 45-хвилинку з нулем в графі забитих м’ячів.

У 2-му таймі малюнок гри не змінився. «Жирона» продовжила діяти активніше, але відкрити рахунок у поєдинку вдалося саме гостям На 59-ій хвилині Бертран Траоре опинився з м’ячем у штрафному майданчику, скористався вдалими рикошетами і, пробивши повз Ґасаніґу, вивів свою команду вперед.

Каталонці одразу ж активізувалися, намагаючись зрівняти рахунок. Моменти для цього в них були, зокрема навіть наш Циганков в одному з епізодів поцілив у каркас воріт. Однак врятуватися від поразки «Жироні» все ж не вийшло. Господарі так і не зуміли забити бодай одного разу, тож у підсумку програли з рахунком 0:1.

Щодо українців, то Циганков провів на полі 82 хвилини, після чого його замінив одноклубник Тоні Вілья. Довбик, своєю чергою, відіграв усі 90 хвилин без замін, але цього разу, як вже можна було зрозуміти, без результативних дій…

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*