• 04.05.2024 20:01

22-річний захисник хоче залишитися на батьківщині.

Оборонець іспанського “Луґо” Орест Лебеденко, який минулий сезон провів на правах оренди в денецькому “Олімпіку” хоче залишитися в Україні. У послугах молодого захисника зацікавлені 2 вітчизняних клуби, один з яких, як виявилося пізніше, луганська “Зоря”. Про свою подальшу кар’єру розповів сам Орест.

“Згідно з умовами оренди, у “Олімпіка” є опція викупу мого контракту в “Луґо». Але створюється враження, що донеччани цього робити не збираються. Про це краще запитати у клубного керівництва, до мене ніхто з “Олімпіка” не звертався. Все йде до того, що незабаром доведеться покинути цю команду.

Якщо “Луґо” вилетить, то я буду просити клубних босів знову відправити мене в оренду, тому що просто не маю бажання грати в сеґунді Б.

Мій агент Вадим Шаблій сказав, що в моїх послугах зацікавлені 2 українських клуби Однак потрібно почекати, чим усе закінчиться в сеґунді, а вже потім разом з керівництвом “Луґо” ухвалювати якісь рішення”, – сказав Лебеденко.

Нагадаємо, Лебеденко перейшов в “Луґо” у 2019-му році, підписавши контракт на 4,5 роки. Втім, у іспанській команді він пограв недовго, розпочавши орендний шлях.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*