• 20.05.2024 02:00

Лавриненко проти «Вереса»: почалися розбірки

3 Тра 2024, 8:30 ,

Екскерманич рівненської команди незадоволений, як з ним попрощалися.

Колишній головний тренер «Вереса» Сергій Лавриненко розповів для «ТаТоТаке», чого хоче досягти від звернення до Палати вирішення суперечок щодо відходу з рівненського клубу.

Перше, чого я прагну – справедливості. Це виражається у тому, що треба знаходити якісь компромісні рішення. Якщо клуб раптом вирішив змінити тренерський штаб або напрямок розвитку – це має бути не тими методами, якими пішов «Верес». Якби в мене була ціль тільки якась матеріальна – її взагалі не було. Було нерозуміння, чому вчора було так, тобі всі казали, що ми працюємо, а сьогодні тебе як собаку вигнали. Ще й понаписували такі листи.

Не знаю, до чого призведе юридична площина – можливо, це буде кінець моєї кар’єри. Але якось це повинно вирішитися. Не питання тільки в мені. Якщо боремося за своїх кадрів, тренерів – то повинні й поважати їх. Коли прийшов у «Верес», просив зробити менший термін контракту. Мені сказали: «Ні, у нас великі плани, 3 роки». Але через 5 місяців мене звільнили, – сказав Лавриненко.

Нагадаємо, що Лавриненко залишив посаду головного тренера рівнян у грудні, після чого його замінив на посту Олег Шандрук.

0
Один коментар до “Лавриненко проти «Вереса»: почалися розбірки”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*