• 20.09.2024 03:42

Визначився новий тренерський штаб «Колоса»

30 Кві 2024, 11:30 ,

Керманич ковалівської команди обрав помічників.

Як повідомляє «УПЛ ТБ», виконувач обов’язків головного тренера «Колоса» Олександр Поздєєв сформував свій тренерський штаб.

Асистентами стануть його помічники з команди U-19 Сергій Козирь і Андрій Гірча. З попереднього тренерського штабу Ярослава Вишняка залишились тренер з фізпідготовки Віталій Мандзюк і тренер воротарів В’ячеслав Кернозенко.

У «Колосі» U-19 працюватимуть екс-помічники Вишняка – Євген Новак і Віталій Гавриш. Тренером голкіперів лишився Сергій Сітало.

Днем раніше виконуючим обов’язки головного тренера Колоса був призначений Олександр Поздєєв замість Ярослава Вишняка.

До цього Поздєєв працював старшим тренером юніорської команди «Колос» U-19, яка посідає 5-те місце в поточному чемпіонаті України U-19. Поздєєв приєднався до клубу ще на аматорському рівні, 2012-го року, та виграв багато трофеїв у Київській області.

Разом із «Колосом» на етапі становлення команди він пройшов шлях від чемпіонату області до виходу в УПЛ. Поздєєв виступав на позиції центрального півзахисника, а найбільшу кількість матчів за «Колос» провів у першій лізі – 97 поєдинків (14 забитих м’ячів).

2019-го року, у зв’язку з травмами, Поздєєв вирішив завершити ігрову кар’єру і став тренером юнацької команди «Колоса». Він входить до трійки найкращих бомбардирів в історії команди (21 гол).

0
Один коментар до “Визначився новий тренерський штаб «Колоса»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*