• 16.05.2024 07:03

«‎Іди звідси на**р». Фанат «Карпат» прогнав проросійського політика з трибуни

28 Кві 2024, 18:17

Скандального політика вигнали зі сектору.

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в українській премʼєр лізі на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму.

Він був членом СДПУ(о), народним депутатом України кількох скликань та близьким соратником Віктора Медведчука. Шурма відмовлявся визнавати ДНР та ЛНР терористичними організаціями, пояснюючи це тим, що «у кожному середовищі є погані люди». Окрім того, у Верховній Раді не голосував за визнання Росії країною-агресором, пояснивши це тим, що «країни Європи цього поки не визнали»

27-го листопада 2015-го року Шурма показово відмовився встати у Верховній Раді, щоб вшанувати пам’ять жертв Голодоморів. 2015-го року у Львові його навіть облили свинячою кровʼю зі словами: «Приймальні «Опозиційного блоку» у Львові не буде, їдьте в «ДНР» та «Опозиційний блок вбиває українців».

Учора під час матчу один із фанатів, як тільки побачив Шурму, то одразу ж прогнав його з трибуни. Відповідне відео опублікував вболівальник Антон Петрівський у своєму телеґрам-каналі.

Ти дискредитуєш львівський фанатський сектор. Ти ж підтримував «ДНР» та «ЛНР». Ти ж не вставав, коли голосували за Голодомор. Іди звідси н###р, – почув на свою адресу  Ігор Шурма.

Варто зазначити, що «Карпати» чотири тури до завершення сезону у Першій лізі гарантували собі вихід в УПЛ.

0
Один коментар до “«‎Іди звідси на**р». Фанат «Карпат» прогнав проросійського політика з трибуни”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*