• 16.05.2024 03:32

Мудрик зіграв проти «Астон Віли»: ані гола, ані асиста

Український вінґер взяв участь у поєдинку англійської першості.

«Челсі» завітав у гості до «Астон Віли» для матчу чергового туру чемпіонату Англії. Український півзахисник «синіх» Михайло Мудрик отримав шанс від головного тренера себе виявити, з’явившись у стартовому складі.

Гра складалася для лондонців украй невдало. На 4-ій хвилині господарі відкрили лік голам завдяки м’ячу Кукурельї у власні ворота, а незадовго до свистка на перерву подвоїли перевагу після влучного пострілу Роджерза з меж штрафного майданчика.

Втім, у 2-му таймі гості змогли зібратися. На 62-ій хвилині «пенсіонери» скоротили відставання: Ґалагер віддав на Мадуеке, а той поцілив у лівий кут. А на 81-ій хвилині вищезгаданий Ґалагер забив уже сам, розписавшись у воротах бірмінґемців з пасу Мадуеке.

Після того, як «Челсі» зрівняв рахунок, більше команди забити за правилами не змогли (у компенсований час скасували м’яч Дісасі через фол) й розписали нічию з рахунком 2:2. Наш Мудрик провів на полі майже весь матч – на 90-ій хвилині його замінив Казадеї. Результативними діями, до слова, Михайло не відзначився.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*