• 04.05.2024 08:47

«Комунізм» у рівненському «Вересі»?

Ідею президента рівненського клубу розкритикували.

Нещодавно президент «Вереса» Іван Надєїн запропонував ініціативу клубам УПЛ, які беруть участь в єврокубках, ділитися з іншими командами чемпіонату України своїми доходами, що надходять від УЄФА.

Журналіст та коментатор Віктор Вацко критично висловився щодо пропозиції президента «Вереса», порівнявши її з комунізмом:

Мені особисто ця ідея Надєїна нагадує комунізм. Знаєте, ось це відоме радянське розкуркулювання. Щоби бути там, де «Шахтар», боротися за чемпіонство, потрапляти в Лігу чемпіонів, де лежать ті 40 млн, потрібно ж було докласти зусиль. З точки зору організації: знайти й найняти правильних людей на керівні посади в менеджмент клубу, тренерський штаб. Також інфраструктура, футболісти. Все це коштує грошей, дешеві результат не дадуть. Всі про це знають. Звідки ж цей успіх «Шахтаря» взявся? Якось він утримується, правда?, – сказав Вацко.

Також коментатор навів аналогії пропозиції Надєїна, аби продемонструвати абсурдність ініціативи президента «Вереса»:

І ось тут пропозиція: досягнув чогось – поділись. Але немає пропозиції: «Якщо ви не виходите в Лігу чемпіонів, то інші клуби скидуються та закривать 10% вашої річної заробітної відомості. Не було ж пропозиції: «Нумо скинемося, та купимо вам ще одного Кевіна». Ну такого ж не було? І такого не може бути, бо це абсурд, – додав Вацко..

«Верес» посідає 14-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 20 залікових пунктів та гру в запасі.

0
Один коментар до “«Комунізм» у рівненському «Вересі»?”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*