• 06.05.2024 10:44

Лунін зіграв проти «Барселони»: неймовірна перемога в «ель-класіко»

22 Кві 2024, 0:03 , ,

Команда українського кіпера тріумфувала у принциповій грі.

Головним матчем туру чемпіонату Іспанії, очевидно, було протистояння «Реала» та «Барселони». Попри те, що цього сезону обидві команди не є суперниками одна одній в турнірній таблиці, «класико» точно не могло б не бути принциповим. Уваги українських уболівальників до цього поєдинку додав і той факт, що кіпер мадридців Андрій Лунін вкотре вийшов у старті своєї команди.

Вже на 6-ій хвилині гості з Каталонії вийшли вперед, і допоміг їм у цьому стандарт. Після подачі від кутового прапорця Лунін невдало зіграв на виході, не зумівши зіграти у м’яч, а ось Крістенсен цим скористався і вразив порожні ворота – 0:1. Втім, відповідь від мадридців не забарилася: на 17-ій хвилині Кубарсі збив Васкеса і привіз пенальті, а Вінісіуш Жуніор забив з позначки – 1:1. Досить цікавий епізод стався на 28-ій хвилині, коли Ямаль пробивав після розіграшу кутового, а Лунін здійснив чудовий сейв. Гравці «блауґрани» апелювали, мовляв м’яч перетнув лінію, однак український воротар не дав ігровій сфері всією проекцією опинився у воротах, врятувавши «вершкових» під пропущеного м’яча.

По перерві обидві команди мали досить непогані моменти, але 1-ою забити змогла «Барселона». На 69-ій хвилині внаслідок однієї з атаки підопічні Чаві змогли вдруге вийти вперед: Ямаль завдав підступного удару, Лунін парирував перед собою, а Фермін Лопес зіграв на добиванні й вколотив шкіряного у сітку – 1:2. Однак радість гостей тривала недовго – «Реалу» знадобилося всього 4 хвилини, аби відігратися. На 73-ій хвилині Вінісіуш розігнав атаку лівим флангом і прострілив на Васкеса, а той пробив повз Тер Штеґена – 2:2.

Після того, як «вершкові» зрівняли рахунок, вони відчули значно більше впевненості й створити низку моментів, які довго не вдавалося реалізувати. Вже у компенсований час Васкес прострілив з правого флангу, Хоселу пропустив м’яч поміж ніг на Белінґема, а ось англієць простріляв ворота і приніс «Реалу» важку перемогу в «класико» – 3:2.

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*