• 06.05.2024 07:32

Розгромна перемога «Жирони»: з голом Довбика, але без Циганкова

Найбільш українська команда Ла Ліґи тріумфувала у рідних стінах.

«Жирона» наших Артема Довбика та Віктора Циганкова приймала «Кадіс» у матчі чергового туру чемпіонату Іспанії. Щоправда, цього поєдинку зіграв лише форвард Довбик, натомість вінґер Циганков досі не відновився після травми і опинився поза заявкою.

Ще до перерви каталонці здобули комфортну перевагу, забивши двічі. Спершу на 9-ій хвилині Ерік Ґарсія, забивши головою після ефектного розіграшу кутового, відкрив рахунок. А згодом, на 22-ій хвилині, Мартін завершив яскраву комбінацію своєї команди влучним ударом у лівий кут і подвоїв відкрив господарів.

У 2-му таймі підопічні Мічела грати від рахунку, свідомо віддавши м’яч супернику. Однак навіть за таких умов «Жирона» змогла довести рахунок до розгромного, і зробив це наш Довбик. На 71-ій хвилині Артем ефектно обробив м’яч у межах карної зони після прострільної передачі з лівого флангу, вправно прибрав захисника на замаху і забив свій 18-ий гол цього сезону. Після тривалого перегляду ВАР з підозрою на офсайд взяття воріт таки зарахували.

На 81-ій хвилині гості зусиллями Ескаланте змогли ненадовго відіграти один гол після стандарту, проте буквально за хвилину пропустили внаслідок стрімкої атаки, яку своїм влучним ударом завершив джокер каталонців Порту. Як наслідок, 4:1 – «Жирони» у матчі з голом Довбика, який відіграв 86 хвилин, здобула впевнену перемогу.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*