• 09.05.2024 20:09

Продивус судиться з медіа: що просить у суду?

19 Кві 2024, 11:45 ,

Перший віце-президент і член ради ІВА 2-ий рік судиться з медіа.

Володимир Продивус, перший віце-президент і член ради директорів Міжнародної асоціації боксу (ІВА), яку очолює одіозний двічі судимий росіянин Умар Крємльов, 2-ий рік судиться з медіа.

17 квітня Шевченківський районний суд Києва призначив чергове судове засідання у справі за позовом Володимира Продивуса до Дмитра Сосновського про захист гідності, честі та ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

Колишній багаторічний очільник Федерації боксу України просить визнати «недостовірною і такою, що порушує особисті немайнові права Продивуса Володимира Степановича на повагу до його честі, гідності та ділової репутації інформацію», поширену в інтерв’ю із нинішнім головним тренером чоловічої збірної України з боксу під заголовком «Дмитро Сосновський: «Продивус – цинічний колаборант і зрадник України». Це інтерв’ю вийшло у травні 2022 року.

Нагадаємо, Продивус – людина з багатим політичним бекграундом проросійського спрямування. За правління Віктора Януковича він був депутатом Верховної ради України від забороненої в Україні проросійської Партії регіонів й у фракції «Партії регіонів», який голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року, а також підписав звернення до польського Сейму з проханням визнати геноцидом українців проти поляків так званої «Волинської різні». Через це, зокрема, колишній президент України Леонід Кравчук звинуватив його в зраді державних інтересів.

Після заборони Партії регіонів пан Продивус знайшов собі ще один проросійських прихисток – ОПЗЖ Віктора Медведчука. Права рука Продивуса в Федерації боксу України, виконавчий директор Федерації Донатас Піскун, очолював Вінницьку обласну організацію ОПЗЖ. А сам Продивус разом з одіозним проросійським діячем Юрієм Бойком у вересні 2020 року у Вінниці представляв кандидатів у мери та депутатів місцевих рад на Вінниччині від ОПЗЖ на місцевих виборах. Зокрема, боксера В’ячеслава Узєлкова, як кандидата на міського голову Вінниці.

Нині пан Продивус через суд і замовні інтерв’ю (оціночне судження) намагається відбілити свою репутацію впертого проросійського діяча, поплічника Януковича та Медведчука, людини, яка продовжує працювати та «брататися» з провідником «руского міра» в боксі Крємльовим (ІВА, хто не знає, не дотримується рекомендацій МОК і дозволяє російським боксерам на міжнародних змаганнях виступати під своїм прапором і гімном). Чи можливо це? Запитання риторичне.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*