• 02.05.2024 04:11

Чи є у «Вереса» бронь? Президент клубу розповів про ситуацію з мобілізацією

18 Кві 2024, 21:37 ,

Власник рівненського клубу прокоментував важливе питання.

Президент «Вереса» Іван Надєїн у інтерв’ю ютуб-каналу «Україна на часі» висловився про ситуацію з бронюванням від мобілізації у рівненському клубі:

Ми подали пакет, зараз він розглядається. Насправді, за тими критеріями, що клуби подаються, сьогодні українському футболу потрапити складно. На жаль, поки інших додаткових критеріїв немає. Фактично, це критерій, як для звичайного підприємства. Але потрібно розуміти, що футбол, на жаль, сьогодні збитковий і дотаційний, не завжди можна потрапити під ці критерії. Зрозуміло, що топ-клуби можуть це зробити, але маленьким клубам складно.

Цього сезону всі наші футболісти отримали документи, всі пройшли реєстрацію. Поки таких прецедентів не було, але вони можуть бути. Ключове, що ми ухвалили рішення, що кожен з нас сьогодні має отримати військові та облікові документи, щоб бути хоча б у законі, не поза законом. Сьогодні ми впевнені, що якщо кожного нашого гравця зупинять, то він уже хоча б матиме облікові документи. Тепер вже питання його броні – воно дійсно відкрите.

Якщо з якихось команд почнуть когось забирати, то чемпіонат вже втрачає рівність змагання. Наша позиція, що якщо в тебе є професійний контракт і ти в заявці у команди – хоча б на цей період ти маєш отримувати бронь. Якщо футбол нам потрібен, звісно. Якщо футбол нам не потрібен – всі на ВЛК, і поїхали, – висловився Надєїн.  

Раніше була інформація, що офіційно отримали броню «Динамо», «Шахтар», «Дніпро-1», «Кривбас» та «Оболонь».

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*