• 03.05.2024 04:24

Збірна України з футзалу виступила на турнірі у Литві: зіграли три матчі

Підопічні Олександра Косенка зіграли три поєдинки.

Чоловіча збірна України з футзалу зіграла три матчі в рамках товариського турніру в Литві. Зустрічі відбулися 13-18 квітня в місті в місті Йонава, повідомляє «Суспільне Спорт».

Наприкінці 2023-го року Україна вперше за вісім років кваліфікувалась на чемпіонат світу з футзалу. Фінальна частина ЧС-2024 пройде з 14-го вересня до 6-го жовтня в Узбекистані. Товариський міні-турнір у Литві є одним з етапів підготовки України до світової першості.

На міні-турнірі команда Олександра Косенка зіграла з трьома командами. Україна зійшлась у поєдинках з господарем Євро-2026 з футзалу Литвою, а також з двома учасниками ЧС-2024 – Бразилією і Францією.

Перший матч у суботу, 13-го квітня, Україна провела проти Литви – господаря турніру. Поєдинок завершився перемогою «синьо-жовтих» 5:2. В цьому матчі в складі України дебютував воротар Микола Гуйван.

Друга зустріч завершилася для України поразкою від Бразилії з рахунком 2:7. Перший тайм бразильська команда виграла з рахунком 5:0, а в другій половині українці змогли забити два голи. Втім, різницю м’ячів це не скоротило.

У заключному поєдинку турніру Україна зустрічалась із Францією, лідером турнірної таблиці. Після половини гри рахунок був 2:1. В другому таймі Україна збільшила перевагу до трьох м’ячів, однак у підсумку матч завершився нічиєю 4:4.

Результати матчів збірної України:

Литва — Україна 2:5

Україна — Бразилія 2:7

Україна — Франція 4:4

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*