• 04.05.2024 17:28

«Новий суперталант УПЛ». Хавбеку «Руху» пророкують яскраве майбутнє

15 Кві 2024, 16:00 ,

19-річний футболіст приємно вразив своєю грою.

Журналісти «KDK» Сергій Болотніков та Андрій Сеньків відзначили гру півзахисники «Руху» Олега Федора.

Болотніков висловив захоплення «світлою головою» хавбека, порівнявши його з молодими Віктором Циганковим і Дмитром Криськівим:

Треба відзначити шикарний асист Федора та Талеша і загалом про Федора кілька слів сказати. Я думаю, що це росте новий суперталант УПЛ. 19 років пацану, він вже зіграв 10 матчів, при цьому 4 у старті, і це вже 3-ій його асист. Навіть не ці цифри вражають, а вражає його «світла голова».

Зрозуміло, там і техніка, і різкість є, але от «світла голова» найбільше дивує. Я не пам’ятаю, щоб у 19 років хтось був з такою «світлою головою». Можливо, Циганков, коли починав це було помітно. Можливо, Криськів. Але зараз враження таке найсвіжіше, тому здається, що цього пацана це виділяє, – сказав Болотніков.

Сеньків також вбачає у Федорові великий талант, зазначаючи, що він йому чимось схожий на хавбека «Шахтаря» Георгія Судакова:

Нюанс в тому, що Федор фактично діє всім полем. На 1-ий погляд важко сказати, на якій позиції він грає. Він може і в центрі глибше зіграти, може і хибну дев’ятку. Тобто він – дуже тонкий футболіст, котрий фактично на всіх позиціях центральною ланку себе знайде, всюди знайде м’яч і всюди зв’яже.

Моментами у матчі проти «Кривбаса» він виконував роль і хибної дев’ятки, і десятки, і гравця, що опускається низько до захисників, щоб розігрувати м’яч. Це всюдисущий футболіст. Він мені чимось нагадує Судакова. Дуже якісний гравець. Це говорить про те, скільки таких гравців у «Руху». Це просто ого, наскільки «Рух» багатий такими талантами, – висловився Сеньків.

Раніше став відомий бюджет «Руху» та заробіток львівського клубу.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*