• 02.05.2024 03:19

Провал Зінченка та компанії в АПЛ

Команда нашого співвітчизника поступилася в рідних стінах.

На тлі впевненої перемоги «Манчестер Сіті» та осічки «Ліверпуля» лондонський «Арсенал» з українським захисником Олександром Зінченком у стартовому складі просто зобов’язаний був перемагати вдома «Астон Вілу», аби повернутися на 1-ше місце. Однак бірмінґемці, які ведуть боротьбу за вихід до Ліги чемпіонів, також не збиралися так просто здаватися.  

На старті гри хороший момент мав Воткінз, який з вигідної позиції не влучив у площину воріт. Він же потім мав ще одну чудову нагоду, проте і цього разу не забив – господарів врятувала стійка. Натомість «каноніри» протягом 1-го тайму мали низку моментів, але ані Гаверц, ані Сака, ані Тросард реалізувати свої шанси не зуміли.  

На початку 2-го тайму «Арсенал» міг забивати зусиллями Жезуша, втім фортуна знову не усміхнулася лондонцям. Що цікаво, після цього гра повністю змінилася, адже підопічні Мікеля Артети почали діяти значно пасивніше в атаці, а ось гості навпаки активізувалися. Якщо після удару Тілеманса на 62-ій хвилині м’яч влучив у поперечку, то надалі гравці «Астон Віли» були значно точнішими і заслужено зуміли забити.

На 84-ій хвилині внаслідок затяжної атаки Дінь виконав простріл з лівого флангу, а Бейлі вразив порожні ворота – 0:1. Не встигли вболівальники на «Емірейтс» оговтатися, як їхні улюбленці пропустили вдруге: на 87-ій хвилині Воткінз вирвався на рандеву з Раєю і успішно реалізував свій момент – 0:2. Отже, «Арсенал» слідом за «Ліверпулем» зазнав поразки у рідних стінах, чим приніс подарунок «Манчестер Сіті».

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*