• 06.05.2024 14:18

Неймовірний двобій “Тампи-Бей” та “Флориди”, прикра травма лідера “Торонто”

Результати ігрового дня плей-оф НХЛ.

Panthers vs. Lightning Game 3 of the NHL Stanley Cup Playoffs

На “Амалі Арені” в Тампі відбувся просто неймовірний поєдинок. Місцева “Тампа-Бей” та “Флорида” по черзі перехоплювали ініціативу, тож у підсумку гра переросла у овертайм.

5 хвилин додаткового періоду вистачило “Флориді” аби закинути вирішальну шайбу і здобути 1-шу перемогу в серії. Після влучного кидка Ломберґа “пантери” виграли 6:5, але загальний серійний рахунок 1:2 на користь блискавок.

“Торонто” і “Монреаль” дебютували у цьогорічному розіграші плей-оф. Гра видалася не надто результативною, але результат матчу здивував багатьох. “Кенейдіанз” здобули несподівану перемогу з рахунком 2:1 і захопили лідерство у серії.

Тепер хокеїстам “Торонто” потрібно зібратися з силами, аби не припинити боротьбу за кубок Стенлі так швидко. Втім, робитимуть вони це без свого лідера Джона Тавареса, який в 1-му ж матчі отримав складну травму і, скоріш за все, вилетів на довгий термін.

В інших матчах плей-оф НХЛ “Пітсбурґ” та “Веґас” повели в серії проти “Айлендерз” та “Мінесоти” відповідно, рахунок 2:1 на користь “пінгвінів” і “золотих лицарів”.

Усі результати ігрового дня НХЛ:

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*