• 09.05.2024 19:16

Довбик забив гол, але «Жирона» програла «Атлетіко»

13 Кві 2024, 17:06 , ,

Точного удару нашого земляка виявилося недостатньо бодай для нічиєї.

«Жирона» завітала у гості до «Атлетіко» у рамках чергового туру чемпіонату Іспанії з футболу – зустрілися 3-тя та 4-та команди першості. Український нападник каталонців Артем Довбик вийшов у стартовому складі, а ось вінґер Віктор Циганков опинився поза заявкою через чергове ушкодження.

Вже на 4-ій хвилині зустрічі «Жирона» забила, і зробив це наш Довбик: Артем замкнув прострільну передачу від Яна Коуту та відкрив рахунок у поєдинку, влучивши вже у порожні ворота. Проте мадридці оговталися і ще до перерви відповіли двічі: на 34-ій хвилині Ґрізман відновив паритет з пенальті, а на 6-ій компенсованій хвилині Кореа голом головою вивів «матрацників» уперед.

Вже у 2-му таймі, на 50-ій хвилині, «Атлетіко» забив утретє: Ґрізман точним ударом від поперечки оформив дубль. «Жирона» цілком могла зменшувати відрив від суперника, але Довбик та компанія більше забити не змогли. Хоча й наш Артем, який загалом відіграв 83 хвилини, мав ідентичний момент із тим, як він забив 1-ий гол, проте він схибив по порожніх воротах.

Як наслідок, 3:1 – «Атлетіко» здобув вольову перемогу і скоротив відставання від «Жирони» в турнірній таблиці всього до 4-х залікових балів.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*