• 23.09.2024 01:29

«Подобалося з ним працювати». Федецький – про екстренера «Карпат»

Ексгравець львівської команди висловився про одіозного аргентинця.

Учора виконувачем обов’язків спортивного директора «Полісся» став 36-річний Даріо Друді, який в Україні відомий роботою в «Зірці» та «Карпатах».

Колишній захисник збірної України Артем Федецький, який виступав за «Карпати» в період роботи Друді, ексклюзивно для «Українського футболу» поділився спогадами про аргентинського фахівця:

Спочатку він був на посаді менеджера, а потім змінив Зайцева на тренерській посаді. Це щира і відкрита людина, професіонал, який завжди спілкувався з футболістами. Ми були як сім’я. Він працював у «Карпатах» в непростий час, коли нам був потрібен результат, і Друді намагався донести до гравців свою філософію. Мені з ним подобалося працювати.

Тренування були побудовані чітко, і кожен гравець розумів, чого від нього вимагає тренер. Особливо мені запам’яталися теоретичні заняття. Деякі тренери розтягують теорію на годину чи то й більше, але тільки не Друді. У нього теоретичні заняття тривали максимум десять хвилин, але все розбиралось чітко, ніякої води, – сказав Федецький.

Нагадаємо, що 2017-го по 2018-й спеціаліст був виконавчим директором «Карпат» та асистентом головного тренера.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*