• 02.05.2024 12:41

«УПЛ ТБ» працює в інтересах «Руху»? Канал звинуватили у заангажованості

Представники житомирського клубу розкритикували експертів каналу.

Віце-президент «Полісся» Володимир Тесля у інтерв’ю клубній прес-службі висловив невдоволення, як працює післяматчева студія «УПЛ ТБ». За його словами, експерти необ’єктивно ставилися до житомирської команди:

Але дуже розчарував інший момент – це післяматчева студія «УПЛ ТБ». Створення цього медіа ресурсу – це ініціатива клубів. «Полісся» – одна з команд, яка першою підтримала ідею обʼєднання навколо цього продукту. Ми розраховуємо на «УПЛ ТБ», як на важливий елемент популяризації українського футболу. Але вчора переглядаючи студію після матчу, ми були надзвичайно здивовані рівнем дискусії. А точніше відсутністю дискусії.

Балансу думок не було взагалі.  Учасники студії різко і одностайно виносили вердикти до кожного епізоду у матчі, усі ці вислови були проти «Полісся». Це не був обмін думками чи висвітлення неоднозначних епізодів гри, а було поставлено саме безапеляційні вердикти. Прослідковувалася заангажованість, однобокість і політичний аспект, – сказав Тесля.

Також функціонер вважає, що «УПЛ ТБ» занадто багато уваги приділяє «Руху», навіть коли команда програє. Враховуючи те, що студія фізично перебуває не території бази львівського клубу, Тесля вбачає в цьому заангажованість:

Я приходив у гості до «УПЛ ТБ» і знаю, що фізично студія знаходиться на території бази «Руху». Якщо подивитися з ким нині «Полісся» конкурує у турнірній таблиці, то можна дійти висновку чому експерти настільки жорстокі до «Полісся». Днем раніше я також переглядав студію матчу «Шахтар» – «Рух». Помітив, що попри яскраву перемогу у грі лідера чемпіонату, але головною темою розмови стало висвітлення вдалих дій іншого клубу.

Прошу керівників «УПЛ ТБ» звернути увагу на це, адже ми не хочемо аби наш продукт став політичним інструментом чи майданчиком для популяризації одного клубу, а був саме популяризатором українського футболу. Аби в студії були дискусії, а не вердикти останньої інстанції, які схиляють думку глядача лише на одну сторону, – додав Тесля.

Нагадаємо, що лишень вчора Тесля став віце-президентом житомирського клубу, а на посаді спортивного директора його замінив аргентинський фахівець з минулим у «Зірці» та «Карпатах» Даріо Друді.

0
Один коментар до “«УПЛ ТБ» працює в інтересах «Руху»? Канал звинуватили у заангажованості”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*