• 02.05.2024 18:32

Повернення «Десни» в український футбол?

9 Кві 2024, 12:43

Чернігівський колектив може знову з’явитися на професійному рівні.

Влітку 2023-го року колишній головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь розповідав подробиці ситуації навколо чернігівського клубу та можливості його повернення у футбол.

А тепер, телеґрам-канал «Футбол з вертьольоту» повідомив, що «Десна» нарешті може повернутися до професійних змагань.

За інформацією джерела, з метою уникнення старих боргів, скоріше за все назва клубу буде трохи видозмінена, за прикладом «Металіста 1925». Однак ідейно все буде схоже на попередню назву «сіверян».

Зазначається, що на посаду спортивного директора очікується призначення Вадима Мельника. А легендарний для клубу Рябоконь стане головним тренером цієї команди.

Цікаво, що сайт «Український футбол» зв’язався із Мельником,який має бути директором оновленого клубу, аби отримати від нього ексклюзивний коментар щодо цієї новини.

Поки що все це на рівні розмов. Чесно кажучи, зарано про щось говорити. Думаю, конкретика буде десь за місяць, – прокоментував інформацію Мельник.

Нагадаємо, що внаслідок агресії РФ та руйнувань, що вона принесла клубу, «Десна» пропускає другий сезон чемпіонату України поспіль, однак при цьому має зарезервоване місце у прем’єр-лізі на майбутнє.

Сам Рябоконь припинив тренерську діяльність після початку повномасштабної війни та вступив до лав сил оборони України.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*