• 08.05.2024 02:27

Футбольне рабство у «Карпатах» за Смалійчука?

Колишній президент львівського клубу ставив ультиматум футболісту.

Український півзахисник «Лєхії» Іван Желізко розповів, як конфлікт з ексвласником «Карпат» Олегом Смалійчуком (на фото ліворуч) міг зруйнувати його футбольну кар’єру.

Желізко, який провів в структурі «Карпат» з 2011-го до 2018-го року, розповів ютуб-каналу «ТРЕНДЕЦЬ», якими методами тодішній президент клубу Смалійчук схиляв футболіста підписати новий контракт з львівським колективом:

У мене закінчувався контракт з «Карпатами». Я зламав ногу. Ніхто не питав, як у мене справи. За тиждень, коли я мав знімати гіпс, до мене зателефонував колишній президент команди, чи хто він був, я не пам’ятаю. Він не спитав, як я почуваюся, а чи я хочу підписати новий контракт, і сказав, що мені треба приїхати на базу, – сказав Желізко.

Колишній «карпатівець» зізнався, що без погодження з батьком не хотів погоджуватися на пропозицію Смалійчука:

Я йому сказав: «Почекайте тиждень-другий. Приїде мій батько, ми сядемо з вами й обговоримо контракт». Він сказав: «Добре, немає проблем ніяких». Мене покликав наш тренер і сказав, що я не в команді, я не можу тренуватися з ними, не маю права їхати на ігри. Я можу приїжджати на базу, бігати по колу, тренуватися в залі, – додав Іван.

За словами Желізка, Смалійчук виставив перед його батьком ультиматум:

Він поставив мені ультиматум. І все, якось після того ми порадилися, і я не бачив свого майбутнього з такою людиною при посаді. Ті півтора року, які я просидів, могли стати фатальними. Знайшов собі індивідуального тренера і крок за кроком рухався до того, щоб покращитися та поміняти команду, – підсумував Желізко.

Зазначимо, що цього сезону Желізко провів за «Лєхію» 25 матчів, забив 2 голи та віддав 3 асисти.

0
Один коментар до “Футбольне рабство у «Карпатах» за Смалійчука?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*