• 03.05.2024 11:41

Камбек року? Неймовірна перемога Мудрика та компанії над «МЮ»

Команда українського вінґера перемогла в рідних стінах.

«Челсі» нашого Михайла Мудрика приймав «Манчестер Юнайтед» у рамках чергового туру чемпіонату Англії. Сам український півзахисник, до слова, вийшов на поле у стартовому складі «синіх».

Лондонці дуже потужно розпочали гру, внаслідок чого за стартові 19 хвилин забили двічі. Спершу рахунок у зустрічі відкрив Ґалагер, а згодом перевагу господарів подвоїв з позначки Палмер. До речі, Мудрик деякою мірою взяв участь у цьому голі, оскільки саме після його передачі Кукурелья заробив пенальті, після якого і відзначився Коул.

Хай там як, надалі «Челсі» наче підмінили. Ще до перерви команда Маурісіо Почетіно пропустила два м’ячі – голи забили Ґарначо та Бруну Фернандеш. А вже у 2-му таймі гості з Манчестера здійснили повноцінний камбек і навіть вийшли вперед: після ефектної передачі Антоні дубль оформив Ґарчано.

Щодо Мудрика, то він провів на полі 71 хвилину, після чого його замінили з метою освіжити склад. І вже без Михайла на полі «Челсі» зміг виявити характер, і зробив він це у компенсований час. На 100-ій хвилині лондонці заробили ще один пенальті, який успішно реалізував Палмер. Здавалося, що тепер матч завершиться нічиєю, але за мить той же Палмер оформив хет-трик і вирвав для своєї команди неймовірну перемогу з рахунком 4:3.

0
Один коментар до “Камбек року? Неймовірна перемога Мудрика та компанії над «МЮ»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*