• 17.05.2024 05:07

Аріелсон поки не дебютував за «Карпати»: відома причина

19-річний футболіст пропустив 1-шу офіційну гру року.

Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич ексклюзивно для «Sport.ua» прокоментував, чому в календарному матчі першолігової першості України з «Полтавою» не зіграв новачок «зелено-білих» Аріелсон з Бразилії.

Аріелсон не готувався з «Карпатами» до весняної частини сезону й тих кількох тренувань та участі в одному спарингу в середині березня було недостатньо, аби підтягнути його кондиції до необхідних. Все ж, я розраховував, що він вийде на заміну в 2-му таймі. Проте від цього задуму довелося відмовитися через вилучення центрального захисника Богдана Векляка майже відразу після перерви.

Як буває в таких випадках ми замінили нападника Іґора Невеша на стопера Олександра Мизюка, аби не порушувати структуру гри в обороні. Надалі намагалися діяти на збереження переможного рахунку й до появи на полі Аріелсона справа не дійшла.Його дебют в «Карпатах» відбудеться в календарному поєдинку другого туру – з «Вікторією». Тим паче, що його співвітчизник Іґор Невеш в матчі з «Полтавою» невідомо за що був покараний попередженням й не зможе нам допомогти 29-го березня через дискваліфікацію, – сказав Маркевич.

Наразі «Карпати» лідирують в групі «чемпіонська» першої ліги, набравши 48 очок.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*