• 27.04.2024 13:45

«Нива» Тернопіль стане львівською? Клубу пророкують зміну прописки

Колишній наставник вважає, що це можливо.

Колишній головний тренер «Ниви» Ігор Климовський, який зараз очолює «Кремінь», в інтерв’ю «Українському футболу» розповів про період роботи в тернопільському клубі.

Я тоді був після операції. До мене в Білу Церкву додому приїхав особисто президент «Ниви». Ми з ним поспілкувалися, і він попросив мене прийняти команду та залишити її в першій лізі. Я пояснив йому, що після операції можу керувати командою лише через помічника. Тобто, мій асистент керуватиме, а я буду дистанційно розписувати тренування.

Після цього минув місяць, я на милицях приїхав вперше на гру та познайомився з гравцями. Ми тоді грали проти «Кременя». Цей поєдинок був дуже важливий, обидві команди були на межі вильоту з першої ліги. Під час матчу наш воротар отримав червону картку, ми пропустили з пенальті. У перерві поговорили з футболістами, як перебудуватися і що робити. У підсумку – перемогли 3:1. Це була ключова гра, «Нива» залишилася у першій лізі.  У нас була домовленість, якщо у мене буде пропозиція з іншого клубу, то я піду. Але пропозицій жодних не було, і я продовжив контракт ще на один рік з «Нивою», – сказав Климовський.

Також останнім часом в футбольних колах ходять чутки, що тернопільська команда може змінити прописку і стати львівською. Екснаставник вважає, що такий варіант цілком ймовірний.

Є інформація, що «Нива» може переїхати з Тернополя і назватися «Нива» Львів? Чи можливо це? Я думаю, що президент (мається на увазі інвестор клубу Роман Михайлів, – прим. І.Г.), який прийшов туди, має великі амбіції. Тому, вважаю, що це цілком можливо. Знаю, що туди почали вливати гроші, зібрали команду. Думаю, що у них все вийде, – додав тренер.

Нагадаємо, що Климовський очолював тернопільську команду 2021-го року.

0
Один коментар до “«Нива» Тернопіль стане львівською? Клубу пророкують зміну прописки”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*