• 05.05.2024 20:34

Брехня від Шевченка? Суддів на матчі призначають не жеребом

23 Бер 2024, 11:33 ,

Жеребкування арбітрів немає, попри такі обіцянки.

Журналіст Михайло Співаковський повідомив, що комітет арбітрів УАФ не впровадив жеребкування під час призначення суддів на матчі, хоча це й анонсувалося перед стартом 2-го кола чемпіонату України особисто головою інстанції Андрієм Шевченком:

З того, що знаю я, ніякого рандомного призначення немає. Судді не призначаються жеребом. Будь-які арбітри вам підтвердять. Все відбувається, як було. Можливо, просто відповідальна людина змінилася. Це не означає, що це обов’язково дуже погано. Але нащо ви нам розповідаєте про інше? Ось в цьому питання. І взагалі, є така підозра, що такі директиви й напрямки в симпатіях суддівського корпусу теж трохи змінюються.

До одних команд ставилися більш лояльно, зараз ми бачимо в другому колі ставляться менш лояльно. Це можна помітити, наприклад, по матчах Полісся. І є команди, до яких дуже рівно позитивно досі ставляться в суддівському корпусі, – сказав Співаковський.

Зазначається, що наразі ведуться дискусії щодо того, чи повести всіх рефері на детектор брехні масово в кінці сезону, чи їх перевірятимуть окремо після резонансних ігор.

0
Один коментар до “Брехня від Шевченка? Суддів на матчі призначають не жеребом”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*