• 17.05.2024 05:46

Президент «Буковини» назвав амбітні цілі команди

21 Бер 2024, 13:52 ,

Чернівецький клуб прагне бути в еліті українського футболу.

Президент «Буковини» Андрій Сафроняк для «Tribuna.com» озвучив плани клубу на поточний сезон:

До весняної частини сезону підходимо у доброму стані. Атмосфера в команді хороша. У нас зʼявилося багато гравців, ми пройшли два тренувальні збори. Також оновився, збільшився тренерський штаб. Головна задача – залишитися у першій лізі, щоб у наступному сезоні вже можна було боротися за вихід в УПЛ.

Поява нового спонсора суттєво змінила ситуацію. У кращий бік. Зʼявився новий спонсор, зʼявилися нові задачі, команда стає на якісніший шлях. Так, звичайно, це відчувається. Наразі про бюджет нічого не можу говорити. Він ще формується, ще є багато різних незрозумілих нюансів, тому важко щось говорити. Довготермінова ціль – це вийти в УПЛ. Звичайно, хотіли б наступного сезону. Ви ж бачите, оновлюється команда, тренерський штаб – все для того, щоб команда ставала сильнішою, – сказав Сафроняк.

Нагадаємо, новим титульним спонсором «Буковини» стала компанія президента «Прометея» Володимира Дубинського «Демарт». Також з’явилась інформація, що «Буковина» наступного сезону витратить 8,5 млн доларів задля виходу в УПЛ.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*