• 29.04.2024 02:35

Непроста перемога: Мудрик – у півфіналі кубка Англії

Українець продовжує боротьбу за трофей.

«Челсі» Михайла Мудрика на стадії 1/4 фіналу зустрічався з «Лестером», а український вінґер отримав від головного тренера місце у стартовому складі.

Достатньо швидко лондонці повели: на 13-ій хвилині Джексон стрімко продерся правим флангом, накрутив опонента і прострілив на дальню стійку, до Кукурелья без проблем вразив порожні ворота.

На 26-ій хвилині лондонці могли забивати вдруге, але Стерлінґ не реалізував пенальті. Зате перед самою перервою той же Рахім допоміг забити партнеру: вінґер віддав на Палмера, а той подвоїв перевагу «синіх».

Хай там як, «лисиці» не здалися. На 51-ій хвилині вони з допомогою суперника змогли відквитати один м’яч: Дісасі віддав курйозний пас на власного воротаря приблизно з 30-ти метрів, який перетворився в автогол. Ще за 11 хвилин «Лестер» взагалі зміг відновити паритет, коли у воротах Петровіча розписався Мавідіді.

Проте на 73-ій хвилині гості залишилися у меншості після вилучення Дойла, а «Челсі» вже у компенсований час забили двічі зусиллями Чуквуемеки й Мадуеке, внаслідок чого вирвали перемогу з рахунком 4:2. Мудрик, до слова, відіграв 78 хвилин.

0
Один коментар до “Непроста перемога: Мудрик – у півфіналі кубка Англії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*