• 01.05.2024 12:18

Бунт у «Зорі»: керівництво каратиме футболістів

15 Бер 2024, 8:00

Гравців луганської команди збираються штрафувати.

Журналіст Ігор Бурбас повідомив у своєму телеґрам-каналі, що «Зоря» може оштрафувати футболістів, які відмовились вийти на матч 21-го туру чемпіонату України проти «Динамо» (0:2):

«Зоря» готується штрафувати своїх бунтівників. За моєю інформацією, клуб може скористатися статтею контракту, в якому прописано, що відмова гравця від участі в офіційному матчі передбачає санкцію у вигляді позбавлення його 50% місячної зарплати. Повторний невихід на гру – це вже мінус 90%. І це, мовляв, не все. У компетенції головного тренера застосовувати ще й додаткові штрафні санкції. На власний розсуд він може позбавляти підопічних на суми до 50%. Зокрема, за непрофесійну поведінку, завдання іміджевої шкоди клубу. Коротше, зачепитись є за що.

Але це крайні заходи, до яких «Зоря» поки не хотіла б вдаватися. Вчора, сьогодні і завтра у команді вихідні, ситуація на паузі, кожен зважує подальші дії. Наступний раунд перемовин між сторонами – у суботу. На них клуб зацікавлений порозумітися і дати шанс бунтівникам відмотати ситуацію назад. Але лише на власних умовах, тобто виплатити обіцяні призові в період з 10 по 19 травня. Наскільки я розумію, це обумовлено якимись податковими тонкощами через закінчення у клубі одного фінансового року і початку нового. Гравці ж оцінюють ризики, що це також і кінець футбольного сезону, після якого, простими словами, їх можуть «кинути». Зараз вони заручилися підтримкою профспілки професіональних футболістів, готові стояти на своєму і вимагати свій зароблений бонус, – написав Бурбас.

Раніше начальник команди Ігор Гузь заявив, що частина гравців відмовилась виходити на матч.

0
Один коментар до “Бунт у «Зорі»: керівництво каратиме футболістів”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*