• 10.05.2024 07:22

Невдача Довбика та Циганкова: «Жирона» знову програла

Найбільш українська команда Іспанії знову програла.

«Жирона» з українцями Артемом Довбиком та Віктором Циганковим цього туру чемпіонату Іспанії зустрілася з «Мальоркою», обидва наші земляки розпочали гру від стартового свистка. Із цією командою в каталонців були власні рахунку, оскільки саме «червоно-чорні» вибили найбільш українську команду з кубка Іспанії. Отже, про бажання взяти реванш за ту болючу не варто зайвого разу навіть говорити.

Протягом стартових 15-ти хвилин команди обмінялися цікавими моментами від Мартіна та Санчеса – спроби обох були безуспішними. Відкрити лік голам у поєдинку вдалося на 33-ій хвилині, і зробили це господарі: Копете опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав м’яч у штрафному майданчику та відправив його під поперечину воріт. Після перегляду ВАРу через підозри, що автор м’яча зіграв рукою, взяття воріт зарахували.

Попри очікування, що «Жирона» заграє активніше в 2-му таймі, цього не сталося. Підопічні Мічела Санчеса хоч і контролювали м’яч, однак вперше загрожували воротам суперника на 67-ій хвилині – Савіу з близької відстані пробив неточно. За кілька хвилин у гостей був один постріл у виконанні Порту – цього разу також без успіху. Ще одна спроба Савіу після швидкої контратаки теж не призвела до забитого м’яча.

Цього разу і Довбик, і Циганков відіграли до кінця гри, однак зарадити поразці «Жирони» не змогли. Єдине, що каталонці створили до кінця матчу, так це удар від Коуту, з яким впорався кіпер. Як наслідок, 1:0 – мінімальна перемога «Мальорки».

0
Один коментар до “Невдача Довбика та Циганкова: «Жирона» знову програла”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*