• 02.05.2024 14:47

Офіційно. У «Прикарпаття» ще два новачки

3 Бер 2024, 10:31

Івано-франківський колектив посилився двома молодивим виконавцями.

Черговими новачками «Прикарпаття» стали вихованці івано-франківського футболу – 22-річний воротар Святослав Барасюк і 17-річний півзахисник Євген Беспалько, повідомляє офіційний сайт клубу.

1-го березня ці футболісти уклали повноцінні контракти і вже заявлені за івано-франківську команду. Обидва новачки непогано зарекомендували себе на навчально-тренувальних зборах і взяли участь у кількох контрольних матчах.

Барасюк народився в Івано-Франківську, де розпочинав свій футбольний шлях у СДЮСШОР «Прикарпаття» (перший тренер – Петро Русак). Захищав кольори юнацьких складів моршинської «Скали» U-17 та луцької «Волині» U-19. У жовтні 2020-го уклав дворічний контракт з «Прикарпаттям», дебютувавши у Першій лізі у гостьовому  матчі з «Агробізнесом» (0:3). Наступні три сезони Барасюк відіграв на аматорському рівні у складі команди «Прикарпаття-Тепловик» (28 матчів).

Беспалько народився у селі Космач Богородчанського району. Вихованець СДЮСШОР «Прикарпаття», у складі якої грав у вищій лізі та Еліт-лізі чемпіонатів ДЮФЛУ. У сезоні 2002/23 виступав за «Прикарпаття-Тепловик U-18» у першості області (12 матчів, 7 голів), а в осінній частині цього сезону дебютував вже за дорослу команду «Прикарпаття-Тепловик» у чемпіонаті Івано-Франківщини (12 матчів, 3 голи).

0
Один коментар до “Офіційно. У «Прикарпаття» ще два новачки”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*