• 02.05.2024 10:37

Попри гол Яремчука: «Валенсія» втратила перемогу над «Реалом» Луніна

Українське дербі в Іспанії завершилося миром.

На теренах Іспанії в місцевому чемпіонаті відбулося українське дербі. «Валенсія», у стартовому складі якої з’явився український нападник Роман Яремчук, приймала на рідній «Местальї» мадридський «Реал» з Андрієм Луніним у воротах.

«Кажани» змогли по-справжньому здивувати гостей зі столиці. На 27-ій хвилині Уґо Дуро, забивши головою в дальній кут після навісу від партнера, відкрив рахунок. А вже за 3 хвилин господарі навіть подвоїли свою перевагу, і зробив це Яремчук: Роман скористався невдалим пасом від Карвахаля, вирвався віч-на-віч з Луніним, обіграв земляка і забив у порожні ворота.

«Реал» прокинувся наприкінці 1-го тайму та відіграв один м’яч: на 5-ій компенсованій хвилині Вінісіуш Жуніор розписався у воротах «Валенсії». Впродовж усього 2-го тайму «вершкові» володіли ініціативою, намагаючись відігратися. І на 76-ій хвилині вони домоглися свого: Браїм Діас вивів на ударну позицію Вінісіуша, а той з близької відстані оформив дубль.

Надалі мадридська команда навіть намагалася вирвати перемогу, проте забити втретє не змогла. Поєдинок завершився нічиєю з рахунком 2:2, а «Реал» вже після фінального свистка зазнав утрати – Белінґем отримав пряму червону картку за неспортивну поведінку.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*