• 28.04.2024 22:04

Із голом Мудрика: «Челсі» – у чвертьфіналі кубка Англії

Українець долучився до звитяги своєї команди.

У поєдинку 1/8 фіналу кубка Англії «Челсі» в рідних стінах приймав «Лідз», а український півзахисник «синіх» Михайло Мудрик отримав шанс себе виявити у стартовому складі.

Гра розпочалася для лондонців невдало, адже вже на 8-ій хвилині гості відкрили лік голам: Ентоні вивів на ударну позицію Джозефа, а той вразив правий кут воріт – 0:1.

Відповідь від господарів не забарилася, внаслідок чого за 7 хвилин рахунок став рівним: Кайседо віддав передачу на Джексона, який увірвався у карну зону й влучно пробив у ближній кут – 1:1.

Ба більше, на 37-ій хвилині «Челсі» навіть вийшов уперед, при цьому гол забив саме Мудрик: Михайло чудово відкрився у штрафному майданчику, Стерлінґ розігнав атаку правим флангом і віддав на українця в центр, а наш співвітчизник в один дотик відправив круглого в сітку – 2:1. До речі, цей м’яч став для Мудрик 1-им за два місяці.

Надалі гра заспокоїлася, допоки «Лідз» у 2-му таймі не відновив паритет: Джозеф ударом головою з близької відстані оформив дубль – 2:2.

Все йшло до того, що основний час гри завершиться нічиєю, однак на 90-ій хвилині лондонська команда все ж вирвала перемогу: Енцо Фернандес, після метушні в штрафному майданчику зумів прокинути м’яч Ґалагер, який вколотив м’яч у лівий кут та вивів «Челсі» до чвертьфіналу турніру – 3:2.

Мудрик, до слова, відіграв практично всю гру – його замінили у компенсований час.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*