• 28.04.2024 23:54

Мудрик без трофею: програв у фіналі кубка англійської ліги

Лондонці зазнали прикрої поразки на останніх хвилинах.

У фіналі кубка англійської ліги зійшлися «Ліверпуль» та «Челсі» нашого Михайла Мудрика. Український півзахисник «синіх» прогнозовано почав гру на лаві для запасних, спостерігаючи за грою з боку.

Команди у стартові 20 хвилин обмінялися непоганими моментами. На 14-ій хвилині Діас увірвався в штрафний майданчик, відгукнувся на пас і сильно пробив низом у напрямку лівої стійки – без проблем для Петровіча. Лондонці відповіли за 6 хвилин: Палмер, котрий вдало обрав позицію, 1-им встиг на добивання та пробив під праву стійку, але Келегер зреагував.

На 33-ій хвилині підопічні Маурісіо Почетіно зусиллями Стерлінґа змогла забити, проте після перегляду відеоповтору арбітр взяття воріт не зарахував. У відповідь «мерсисайдці» загрожували володінням «Челсі» шляхом удару від Ґапко, який також успіхом не увінчався.

У 2-му таймі команди швидко знайшли по моменту – Ґалагер та Еліот поцілили неточно. На 60-ій хвилині «Ліверпуль» розписався у воротах «пенсіонерів» – забив ван Дейк – проте гол нідерландця також скасували через положення поза грою.

«Челсі» провів вкрай потужно заключні 15 хвилин основного часу: одразу три чудові моменти змарнував Ґалагер, також не скористався своєю помилкою Палмер. Відтак, за 90 хвилин гри команди забити не змогли, тож гра перейшла в екстратайм.

Додаткові 30 хвилин проходили спокійно. Якщо говорити про небезпеку, то можна пригадати лише два шанси в Еліота – англієць пробивав безуспішно. Словом, усе йшло до нічиєї. Однак ван Дейк був іншої думки. На 118-ій хвилині під час подачу кутового капітан «Ліверпуля» випередив нашого Мудрика, який вийшов на поле на 90-ій хвилині, і голом головою вирвав перемогу – 1:0. «Ліверпуль» – володар кубка англійської ліги!

0
Один коментар до “Мудрик без трофею: програв у фіналі кубка англійської ліги”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*