• 15.05.2024 16:50

Де дивитися УПЛ: ліга офіційно повідомила

21 Лют 2024, 19:33

Ліга оприлюднила початковий список провайдерів, що транслюватимуть «УПЛ ТБ».

Вже найближчими вихідними повертається чемпіонат України, але про трансляції поєдинків донедавна була тиша. Лише у середу, 21-го лютого, українська прем’єр-ліга на своєму сайті оголосила список провайдерів, де транслюватимуться матчі вітчизняної першості на новоствореному каналі «УПЛ ТБ».

Зазначається, що список ще не є фінальним, однак ігри цього туру будуть на таких ОТТ-платформах: «Sweet.tv», «Vodafone TV», «Київстар ТБ», «youtv», «VOLIA», «Setanta Sports» та «Ланет TV» (тільки Київ). Міжнародні OTT платформи – «LaLiga+» (весь світ, окрім країн-агресорів), «OneFootball» (весь світ, окрім країн-агресорів), «PANDA Interactive» (США, Канада, Велика Британія), «GoNet» (Чехія + Євросоюз) та «Setanta Sports» (Грузія, Молдова). Цікаво, що «Megogo» у списку відсутній, проте була інформація, що з цим сервісом ще ведуться перемовини.

Також варто відзначити, що на супутниковому телебаченні провайдером є «Viasat», на аналогову та цифровому – «Triolan.tv» (Україна), «Volia» (Україна), «Datagroup» (Київ), «ЖМІЦ» (Житомир), «McLaut» (Черкаси), «Бориспіль ТРК» (Бориспіль), «Groza» (Червоноград) та «КТМ» (Олександрія).

Якщо говорити про IPTV, то елітний дивізіон українського футболу транслюватимуть «Коло.ТБ» (Київ), «Corbina» (Київ), «IPNet» (Київ), «Networl.lviv» (Львів), «Ultra» (Львів), «АСТРА» (Львів), «KIM» (Калуш) та «Infomir» (Одеса). Щодо аналогового та цифрового телебачення + IPTV, то матчі показуватимуть «Шторм ТВ» (Кропивницький) й «CatNet» (Подільськ).

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*